Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Επεισόδια στην Σύρο λόγω επίσκεψης Παπανδρέου

Όταν φοιτητές προσπάθησαν να μπούν στην αίθουσα που προφανώς βρισκόταν ο πρωθυπουργός απωθήθηκαν βίαια απο τα ΜΑΤ. Πληροφορίες αναφέρουν τραυματισμό 15 χρονου.

Έχουν γίνει συχνό φαινόμενο τελευταία οι εκδηλώσεις της δυσαρέσκειας των πολιτών προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας και ιδιαίτερα σε αυτούς που αποτελούν την κυβέρνηση. Στις ειδήσεις των 8 όλα τα στρατεύμενα ΜΜΕ θα σπεύσουν να καταδικάσουν τα επεισόδια ..Κανείς όμως δεν θα καταδικάσει τα ψέμματα, την εξαπάτηση και την εθνική προδοσία που διέπραξε αυτή η κυβέρνηση όταν οδήγησε χειροπόδαρα  την χώρα στα νύχια των δανειστών της, όταν πέταξαν τους Έλληνες στην άβυσσο και ακόμα και τώρα που μιλάμε ξεσκίζουν τις σάρκες της.
Όταν η πολιτική αυθαιρετεί τοιουτοτρόπως τότε χάνεται κάθε έννοια δημοκρατικής έκφρασης των λαϊκών αιτημάτων και η μόνη λύση που μένει στον λαό είναι να αντεπιτεθεί με την σφοδρότητα με την οποία του επιτίθενται. 
Ωστόσο επειδή το σύστημα είναι άριστα εκπαιδευμένο ώστε να χρησιμοποιεί το όπλο σου εναντίον σου, οφείλουμε να επισημάνουμε τους κινδύνους μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Τα βίαια αυτά γεγονότα όπως και άλλα που θα ακολουθήσουν στην συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν εναντίον των πολιτών για να τους στερήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα (π.χ. μπορεί όποιον πηγαίνει σε πορείες να τον κατηγορούν για υποκίνηση τρομοκρατίας). Γι αυτό πρέπει να εφεύρουμε μορφές διαμαρτυρίας που θα υποστηρίζουν  την  ''μη βία'' και την ''παθητική αντίσταση'' .Το σημαντικό είναι οι διαμαρτυρίες μας να έχουν συλλογικό χαρακτήρα και να είμαστε ενήμεροι για τα όπλα που χρησιμοποιεί ο εχθρός μας εναντίον μας.

Πως δημιουργείται μια οικονομική κρίση

Ο Milton William Cooper επίσης γνωστός σαν  Bill Cooper ήταν συγγραφέας και ερευνητής σε θέματα που αφορούσαν κυβερνητικά μυστικά και θεωρίες συνωμοσίας. Έχοντας υπηρετήσει στο στρατό γνώριζε το σύστημα 'από μέσα' και εξέδωσε ένα βιβλίο παραθέτοντας με αποδείξεις και στοιχεία το πώς θα υλοποιηθεί η νέα παγκόσμια διακυβέρνηση. Κινητοποιούσε τους συμπολίτες του και τους προέτρεπε να φτιάχνουν δικές τους  εφημερίδες και ραδιοφωνικές εκπομπές για να μην ενδίδουν στην προπαγάνδα των μεγάλων ΜΜΕ. Προέβλεψε την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ένα μήνα πριν πραγματοποιηθεί και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς...


Το παρακάτω αποτελεί μεταφρασμένο  απόσπασμα από το βιβλίο του, Behold a pale Horse:

Για όποιον μελετά και καταλαβαίνει πώς γίνονται τα τεστ αντοχής και το μαθηματικό μοντέλο της έρευνας διαδικασιών είναι εμφανές ότι αυτό το μοντέλο εφαρμόζεται και στην οικονομία μας.
Στα τεστ αντοχής πχ κελυφών αεροπλάνων οι μηχανικοί δοκιμάζουν την αντοχή των αεροπλάνων που φτιάχνουν προσομοιώνοντας τις συνθήκες πτήσης. Εκεί υποβάλλουν το κέλυφος του αεροπλάνου σε βολές αέρα και έτσι μπορούν να καταλάβουν ποια μέρη του θα δονηθούν σαν χορδές κιθάρας ή ποια θα διαλυθούν τελείως κατά τη διάρκεια μιας αληθινής πτήσης.


Οι οικονομολόγοι επιτυγχάνουν το ίδιο αποτέλεσμα μελετώντας την συμπεριφορά της οικονομίας και του καταναλωτικού κοινού διαλέγοντας προσεκτικά ένα είδος πρώτης ανάγκης: κρέας, καφές, βενζίνη ή ζάχαρη. Έπειτα προκαλούν μιαν απότομη διακύμανση (ένα σοκ) στην τιμή του αγαθού ή στην διαθεσιμότητα του και έτσι  τινάζουν στον αέρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό και μεταβάλλουν τις καταναλωτικές συνήθειες. Ύστερα μελετούν προσεκτικά τις επιπτώσεις όσων προκάλεσαν : στην διαφήμιση, στις τιμές και τις πωλήσεις του αγαθού αυτού αλλά και άλλων αγαθών.


Ο τελικός σκοπός τέτοιου είδους μελετών, είναι να ξέρουν πώς μπορούν να χειραγωγήσουν και να αλλάξουν την δημόσια οικονομία, γνωρίζοντας τα αποτελέσματα της αλλαγής, εκ των προτέρων. Επίσης μπορούν να βάλουν την οικονομία σε μια αυτοκαταστροφική τροχιά, ούτως ώστε να πείσουν την κοινή γνώμη, να παραδώσει τον έλεγχο σε μια ομάδα ανθρώπων που θα εμφανιστούν ως ειδικοί και  "θα ξέρουν τι να κάνουν" με το πρόβλημα. Τότε οι πολίτες ανίκανοι πια να ελέγχουν τα οικονομικά τους γίνονται τελείως σκλαβωμένοι και υποβαθμίζονται σε μια πηγή φτηνού εργατικού δυναμικού.


Με την μελέτη του δόγματος του σοκ έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της ποσότητας του χρήματος που κυκλοφορεί στην αγορά και της ψυχολογικής κατάστασης της μάζας. Για παράδειγμα υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα που μπορούν να συσχετίσουν πώς μπορεί να επηρεάσει μια τυχαία αύξηση στην τιμή της βενζίνης , την πιθανότητα να έχει κάποιος πονοκέφαλο, να νιώθει την ανάγκη να δει μια ταινία βίας ή να καπνίσει ένα τσιγάρο.


Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορεί κανείς να προγραμματίσει έναν υπολογιστή να να προβλέπει ποια γεγονότα σοκ ή ποιος συνδυασμός τους θα χειραγωγήσει την κοινή γνώμη ώστε να διαλέξει ένα συγκεκριμένο γεγονός εισάγοντας σαν δεδομένα τους τρόπους με τους οποίους το κοινό προσπαθεί να αποφύγει τα προβλήματα και τις ευθύνες του  μαζί με το μαθηματικό μοντέλο της έρευνας διαδικασιών. "

Λοιπόν είδαμε πώς μπορεί να δημιουργηθεί μια τεχνητή κρίση με απώτερο στόχο την χειραγώγηση της κοινής γνώμης, ούτως ώστε οι άνθρωποι να αποδεχτούν ή να διαλέξουν κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα το έκαναν ποτέ. Μην έχετε καμιά ψευδαίσθηση οι κρίσεις ευρωπαϊκές , παγκόσμιες ή εθνικές  " τυχαίνουν έτσι απλά", το 2008 δεν ξέμειναν οι αμερικανικές τράπεζες από ρευστό, γιατί δεν πρόσεχαν. Ή ποιος από μας θα ανεχόταν την παρουσία του ΔΝΤ (πολύχρονη δουλεία) στην χώρα μας αν πρώτα δεν είχε προηγηθεί η τρομοκρατία των ΜΜΕ με την επαπειλούμενη χρεοκοπία;


Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ένας νέος 'ανθρωπιστικός' πόλεμος ξεκινά με θύμα τη Λιβύη

Αποφασίστηκε και θα εφαρμοστεί η στρατιωτική παρέμβαση στην Λιβύη. Με ανθρωπιστικό μανδύα ο ΟΗΕ ισχυρίζεται οτι θα προστατέψει τα ανθρώπινα δικαιώματα του Λιβυκού λαού (γι αυτο άλλωστε και θα τους βομβαρδίσουν ανηλεώς). Αυτό θα ήταν πολύ ευγενές και ιπποτικό αν δεν ξέραμε απο την αρχή ότι αυτοί υποκίνησαν τις εξεγέρσεις. Για ακόμα μια φορά έχουν βάλει τα πετρέλαια μιας χώρας στο μάτι και όταν ο αρχηγός της αρνείται να τα παραδώσει τα παίρνουν δια της βίας. Επιπλέον αυτή η εσπευσμένη επίθεση γίνεται γιατί ο Καντάφι αρχίζει να ανακαταλαμβάνει τη μια πόλη μετά την άλλη. Αυτός είναι ένας απο τους πολλούς λόγους αυτού του ιμπεριαλιστικού πολέμου, θα ανακαλύψουμε τους υπόλοιπους στην πορεία.
Ως ΝΑΤΟικό μέλος ανακατευόμαστε και μείς. Τα πιόνια στήνονται στη παγκόσμια σκακιέρα:

Την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο εναντίον της Λιβύης αποφάσισε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Πρόκειται για πολιτική επιλογή εξαιρετικής βαρύτητας που δίνει τέλος στη φιλοαραβική πολιτική της χώρας μας επί έναν σχεδόν αιώνα. Η Ελλάδα με τη Δύση και με το Ισραήλ εναντίον των Αράβων από εδώ και πέρα, λοιπόν. Οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές.
Ο Ερντογάν με τους Αραβες σταθερά και αμετακίνητα. Κατηγορηματικά αντίθετος σε επίθεση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης, θα κερδίσει και πρόσθετο κύρος στην αραβική κοινή γνώμη. Ηρθαν τα πάνω - κάτω: οι προαιώνιοι εχθροί των Αράβων έγιναν φίλοι τους και εμείς εχθροί των Αράβων!
Δελαστίκ


Είναι πάντως αξιοσημείωτη η αυθαιρεσία όλων πολιτικών συστημάτων και ειδικά των λεγόμενων ενώσεων όπως της Ευρωζώνη, ο ΟΗΕ κ.α. Παίρνουν αποφάσεις για πολίτες (καταστροφικές πολλές φορές) χωρίς ούτε καν να ζητούν την συγκατάθεσή τους. Η δημοκρατία έχει σταματήσει να υπάρχει χρόνια τώρα (αν υπήρξε ποτέ) και αυτό που ζούμε είναι μια μορφή εκλαϊκευμένης απολυταρχίας. Η ελευθερία των εκλογών και η δύναμη της ψήφου υπάρχουν μόνο σαν ουτοπικές νουθεσίες. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι σαν να έχουν ήδη αποφασίσει να μας εκτελέσουν και να μας δίνουν απλά την ελευθερία να διαλέξουμε το μαχαίρι ή το πιστόλι. Πρέπει απο μόνοι μας να γίνουμε ενεργοί πολίτες , να αναμορφωθούμε πολιτικά και να αυτοοργανωθούμε,  αντι να ψωνίζουμε απο την έτοιμη τηλεοπτική κομματική βιτρίνα.







Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο Δ.Καζάκης εξηγεί το χρονικό της ελληνικής χρεοκοπίας και το τι μέλλει γενέσθαι

Σε μια 2ωρη συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Κρήτη TV ο οικονομολόγος και αρθρογράφος της εφημεριδας Το Ποντίκι κος Δημήτρης Καζάκης εξηγεί εκτενώς πώς δημιουργήθηκε η ελληνική κρίση, τον τρόπο που τη διαχειρίστηκαν οι πολιτικοί μας αρχηγοί, τί κρύβουν οι όροι του μνημονίου και τον τρόπο που υποθηκευτηκε η Ελλάδα . Επιπλέον προτείνει εναλλακτικές λύσεις που πιθανώς θα αντιμετώπιζαν  τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αυτή την χρονική συγκυρία . Εν κατακλείδι αποτελεί μια συνεκτική και εμπεριστατωμένη  παρουσίαση του ευρύτερου σκηνικού γύρω απο την ελληνική χρεοκοπία και αξίζει να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

«Στη χώρα μας δυστυχώς από το 1821 έως σήμερα περάσαμε από την Υποδούλωση στην Εξάρτηση που συνεχίζεται έως σήμερα με ελάχιστα διαλείμματα. Όπως λ.χ. την εποχή της ξένης κατοχής, τότε που γνώρισαν την Ανεξαρτησία μόνο όσοι τόλμησαν να πολεμήσουν τον εχθρό με το όπλο στο χέρι. Κι από κει και πέρα μπορούμε να πούμε πως έγιναν ανεξάρτητοι μονάχα αυτοί που αψήφησαν τις Εξουσίες, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, εκτελέστηκαν. Παράξενη στ' αλήθεια αυτή η χώρα που για να γίνεις ελεύθερος θα πρέπει πρώτα να θυσιάσεις τη ζωή σου...»


Μ. Θεοδωράκης


25 Μαρτίου 2011. Σήμερα αντί να είναι ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και γιορτής τείνει να μέρα καταισχύνης, υποδούλωσης και εξευτελισμού. 190 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα το φάσμα μιας νέας, διπλής υποδούλωσης: Υποδούλωσης στην Νέα Ιερά Συμμαχία της Τρόικας, του Μνημονίου και της ΕΕ αλλά και απειλών υποδούλωσης μας στη νεο-οθωμανική, αυτοκρατορική Τουρκία που φιλοδοξεί να καταστεί περιφερειακή υπερδύναμη στην περιοχή των Βαλκανίων και τη Μέση Ανατολή.


Τότε, ο μεγάλος αγώνας του 1821 είχε μείνει τραγικά ανολοκλήρωτος. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, γίνεται σαφές και προφανές ότι, αν επιθυμούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, πρέπει για άλλη μια φορά να βαδίσουμε στο μονοπάτι της Αντίστασης ενάντια στις ξένες δυνάμεις της Υποτέλειας, και στις πιο ενδοτικές άρχουσες τάξεις που εμφανίστηκαν ποτέ στην Ιστορία μας, στο κλεπτοκρατικό, παρασιτικό καθεστώς που λειτουργεί ως καρκίνος τρώγοντας τα σωθικά της χώρας μας.


Σήμερα οι κύριοι υπεύθυνοι για το δυσβάσταχτο χρέος που γονατίζει σήμερα τη χώρα μας ζητούν επί πίνακι το κεφάλι του ελληνικού λαού, αλλά όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στο μεγάλο πάρτυ της διασπάθισης του δημόσιου πλούτου της χώρας μέσα από σκανδαλώδεις, ληστρικές συμβάσεις. Εξάλλου, το μεγάλο προανάκρουσμα της οικονομικής τραγωδίας ήταν το σκάνδαλο με πρωταγωνιστές την Ζήμενς και τα μεγάλα ελληνικά κόμματα. Αυτό το σύστημα, λοιπόν, θα πρέπει να πληρώσει σήμερα για το τέλμα της χώρας - κι όχι ο ελληνικός λαός.


Ας αφήσει, λοιπόν, ο πρωθυπουργός και η θλιβερή διακομματική του κουστωδία τις δήθεν διαπραγματεύσεις με τα αφεντικά του. Η πορεία της χώρας προς τη χρεοκοπία είναι ήδη προαποφασισμένη, κι αυτό που μένει να γίνει είναι ένας διακανονισμός των ισορροπιών μεταξύ των συμφερόντων των Γερμανών, των Γάλλων, των Αμερικάνων και των άλλων γεωπολιτικών παραγόντων, των Αγορών, της Ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας - στη διαχείριση του τετελεσμένου. Όσο για μας, όλοι πλέον το λένε ξεκάθαρα: Οποιοσδήποτε διακανονισμός εμπλέκει την εκποίηση δημόσιας περιουσίας. Και βέβαια, είναι επίσης σίγουρο ότι έχουμε ήδη συρθεί σιδηροδέσμιοι στο επαχθές Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας και στον «μηχανισμό στήριξης», ήδη από την 11η Μαρτίου, που μας πρόσφερε ως αντίτιμο του ξεπουλήματος την διαιώνιση της επιτροπείας από την τρόϊκα.


Η περιπέτεια, δηλαδή, στην οποία μας βύθισε ο Γιώργος Παπανδρέου ένα χρόνο πριν, με το μνημόνιο και την Τρόικα δείχνει να επιδεινώνεται διαρκώς και σερνόμαστε με τα χέρια δεμένα σε κάτι που μας βυθίζει όλο και πιο βαθειά στην κρίση και την υποτέλεια. Αυτά είναι τα μεγάλα επιτεύγματα τους: Επιτάχυναν και παρόξυναν την κρίση με τις επιλογές τους` μας έδεσαν χειροπόδαρα στο μνημόνιο, αποκλείοντας κάθε εναλλακτική λύση από άλλες χώρες, όπως η Κίνα ή η Ρωσία` μας οδήγησαν στην απομόνωση από τις υπόλοιπες μικρές, βαλλόμενες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, με το να ακολουθούν δουλικά τα μεγάλα ευρωπαϊκά αφεντικά.


Αισίως, έχουμε βρεθεί, σήμερα 25/03/2011 στριμωγμένοι με την πλάτη στο τοίχο, αναγκασμένοι να αγωνιστούμε σε έναν αγώνα μακρόχρονο, όπου πρέπει να επιστρατεύσουμε αποφασιστικότητα και ευθυκρισία.


Όλα, λοιπόν, ή τίποτα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το κακό που κατατρέχει τη χώρα μας σε όλες του τις ρίζες. Χρειάζεται, λοιπόν, όχι μόνον ένας αγώνας ενάντια στην εξάρτηση και την υποτέλεια, αλλά μια βαθιά ανατρεπτική λαϊκή δύναμη που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτές τις δυνάμεις γιατί διαθέτει όραμα και πρόταση για μια Πολιτεία εθνικά και κοινωνικά χειραφετημένη, μια πολιτεία οικολογίας και άμεσης δημοκρατίας.


Η χώρα μας είναι μια μικρή χώρα με ισχνές παραγωγικές δυνάμεις και μικρά δημογραφικά μεγέθη. Το μόνο όπλο που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις από τις δυνάμεις της υποδούλωσης και της αποικιοκρατίας, είναι η δύναμη του λαού, ο πολιτισμός και οι αντιστασιακές του παραδόσεις. Με όπλο αυτές τις παραδόσεις μπορούμε και πρέπει να αρχίσουμε μια πορεία ανάταξης της χώρας μας.


Και αν σήμερα είμαστε έστω και τυπικά ανεξάρτητοι, αυτό έγινε γιατί βαδίσαμε ενάντια στο ρεύμα της Ιστορίας, και όχι γιατί ήμασταν πειθήνιοι στις βουλές των δυνατών και προσαρμοστικοί στο κυρίαρχο ρεύμα της κάθε εποχής. Το ζήτημα, λοιπόν, έχει τεθεί. Σήμερα, 25η Μαρτίου, γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε στα χέρια μας την ιστορική σκυτάλη και να την ολοκληρώσουμε.


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΝΤ-ΤΡΟΪΚΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ, ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΚΑΤΩ Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;


ΣΠΙΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ




[Προκήρυξη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που θα μοιραστεί την 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα]

ΠΗΓΗ 

Κράξιμο και γιαούρτωμα Πάγκαλου

Και αυτούς ο Σύριζα τους έστειλε; Καζάνι που βράζει η κοινωνία...Ολα δείχνουν οτι η εξέγερση δεν θα αργησει να ρθει..


Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Οι Illuminati στην βιομηχανία θεάματος-Τα σύμβολα τους

Οι Πεφωτισμένοι έχοντας υπο έλεγχο τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά μέσα την κινηματογραφική και μουσική βιομηχανία, εξαπολύουν έναν ανηλεή πολιτιστικό πόλεμο προωθώντας σε μας τα ιδανικά τους και τα σχέδια τους για τον κόσμο. Ακόμα και αν αρνηθούμε οποιαδήποτε επιρροή τους στη σημερινή ποπ κουλτούρα, δεν μπορούμε παρά να διαπιστώσουμε οτι αυτή πουλά την ανηθικότητα στους νέους (στους οποίους είναι ιδιαίτερα δημοφιλής), βομβαρδίζοντας τους με ιδανικά που έχουν να κάνουν με τον υλισμό, τις καταχρήσεις και τη σεξουαλική ελευθεριότητα. Ακόμα και στις ταινίες εφαρμόζουν τεχνικές κοινωνικής μηχανικής. Για παράδειγμα στην ταινία Ημέρα Ανεξατησίας, η γή δέχεται μια μαζική εξωγήινη επίθεση. Τότε όλα τα έθνη ενώνονται και ξαφνικά νικούν τον εχθρό. Τέτοιου είδους ταινίες μπορεί να φαίνονται ανώδυνες και διασκεδαστικές αλλά αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να "προγραμματίζουν" το κοινό να αντιδρά με έναν συγκεκριμένο τρόπο.


Ο σατανιστής αρχιερέας Nikolas Schreck αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο:


Εμείς έχουμε τον έλεγχο, γιατί δεν είμαστε πολιτική οργάνωση, είμαστε μια αποκρυφιστική οργάνωση, δουλεύουμε στο παρασκήνιο και  χειραγωγούμε τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Ο πόλεμος που εξαπολύουμε εμείς είναι ένας πόλεμος ενάντια στο ανθρώπινο μυαλό και χρησιμοποιούμε την μουσική και τα σύμβολα στις εικόνες  για να αφυπνίσουμε κοιμισμένες ιδιότητες του ανθρώπινου μυαλού. 
Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολιτισμικός σε όλα τα μέτωπα, στην μουσική στην λογοτεχνία, και στρεφουμε το όπλο εναντίον σας. Χρησιμοποιούμε την μουσική  γιατί αυτήν είναι το μέσο για να προσεγγίσουμε τους νέους , κάνουμε άμεση προπαγάνδα για να αφυπνίσουμε τουν λύκο στον άνθρωπο. Η πολιτική είναι το κουκλοθέατρο των ενηλίκων και το στηρίζουμε αυτό αλλά ενδιαφερόμαστε για τον έλεγχο των ανθρώπων ούτως ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας..ο λύκος αντιπροσωπεύει το θηρίο στον άνθρωπο, θέλουμε να απελευθερώσουμε  το θηρίο που είχε χαλιναγωγηθεί  απο τα ιδανικά της εβραϊκής και χριστιανικής πίστης και αυτά είναι αυτά που θέλουμε να εξαλείψουμε..ο λύκος πρέπει να απελευθερωθεί. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άστεγοι, ούτε το  να βοηθάμε ανθρώπους, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια γενιά που δεν έχει έλεος στην καρδιά της .Όλες τις ουμανιστικές αξίες της ισότητας πρέπει να εξαλειφθούν για να κάνει η ανθρωπότητα το νέο βήμα της εξέλιξης .Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.
(Δεν είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα της ταυτότητας του ομιλούντος αλλά τα λεγόμενά του συναινούν με τους στόχους των Illuminati.)






Η πυραμίδα με το "μάτι που βλέπει  τα πάντα" είναι το κυρίαρχο σύμβολο τους. Υπάρχει και πίσω απο το χαρτονόμισμα του 1 $ με μια επιγραφή απο κάτω που σημαίνει :Νέα Τάξη Πραγμάτων.



Πολλοί μουσικοί και καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχουν ασπαστεί αυτό το δόγμα. Σε μουσικά βίντεο και συναυλίες χρησιμοποιούν τα σύμβολα τους δηλώνοντας υποταγή στην σατανική τους θεότητα.
Σε χολιγουντιανές ταινίες αυτά τα σύμβολα υπάρχουν παντού και στις περισσότερες ταινίες εφαρμόζεται κοινωνική μηχανική, κάνοντας τους θεατές να διαμορφώνουν απόψεις και  να μπορούν να προβλέψουν τις αντιδράσεις τους σε ορισμένα κοινωνικά γεγονότα.



















Το μάτι του Ώρος.




Πυραμίδες και τρίγωνα  και το ένα μάτι κρυμμένο.























Ερπετοειδή μάτια και εξωγήινες αναφορές.

Φρουροί με κέρατα, αιγυπτιακά σύμβολα. Ισως ανακήρυξη του Kanye West ως μασόνου 33ου βαθμού.


Προειδοποίηση για την 11 Σεπτεμβρίου 2001 απο την ταινία Matrix.










Η πυραμίδα με το μάτι που τα βλέπει όλα.










Προβάλλονται επίσης και υποσυνείδητα μηνύματα.Δηλαδή εικόνες που κρατούν λιγότερο απο ένα δευτερόλεπτο ή ηχητικά μηνύματα που ακούγονται πολύ σιγά. Αυτά τα μηνύματα έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν στο υποσυνείδητο και να ενσωματώνουν έτσι τις ιδέες που μεταφέρουν στις αυθόρμητες μας αντιδράσεις. Αυτή η τακτική χρησιμοποιείται για δεκαετίες στην διαφήμιση.





Και πάλι η πυραμίδα με το μάτι που τα βλέπει όλα.









Χέρι χέρι με τον Καρατζαφύρερ

 Στις 11 Μαρτίου η Pyblic Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΙ δηλαδή για τον όμιλο Αλαφούζου και παρουσιάζει το ΛΑΟΣ να συγκεντρώνει 9 % . Δεν θα σχολιάσουμε κατά πόσο αυτή η δημοσκόπηση αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ή όχι. Και μόνο που το γεγονός ότι το Κεφάλαιο της χώρας θέλει να μας προωθήσει αυτή την ακροδεξιά προοπτική (παρουσιάζοντας βουλευτές του ΛΑΟΣ στην TV 24 ώρες το 24ωρο) πρέπει να μας βάζει σε υποψίες.  Αλλά γεγονός είναι ότι αρκετοί πολίτες στρέφονται σε ακροδεξιούς δρόμους, απελπισμένοι για μια λύση, χωρίς καν να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στην Ιστορία και πάντα είχε φρικιαστικά αποτελέσματα , τόσο για τα συμφέροντα της χώρας που οι εθνικοδικτάτορες  αντιπροσώπευαν και για τους πολίτες τους ξεχωριστά,  όσο και για τις πανανθρώπινες αρχές της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. Όσοι αναζητούν  τέτοιες ιδέες είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να υπάρξουν μόνοι τους, με απαίδευτο μυαλό, οι πιο πολλοί δεν έχουν ζήσει τη φρίκη της χούντας  και χρειάζονται έναν ποιμένα να τους οδηγήσει σε καταπράσινα βοσκοτόπια και να γεμίσει μετρητά τις τσέπες τους.
 Ας εξετάσουμε τον κ. Καρατζαφέρη ξεχωριστά. Είναι ένα πολιτικός αρχηγός που με ακραίο λαϊκισμό* προσπαθεί να μαζέψει ψηφοφόρους για να αναρριχηθεί στην εξουσία το συντομότερο δυνατό. Οι πολιτικές του κωλοτούμπες (που είναι πρόσφατες) δεν έχουν προηγούμενο. Πότε μπλέ και πότε πράσινος προσπαθεί να δει ποια πολιτική συγκυρία είναι ευνοϊκότερη για να την εκμεταλλευτεί όπως μπορεί. Και αποτυγχάνει. Πρώτα ψηφίζει το μνημόνιο και μετά κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για την μνημονιακή πολιτική. Πρώτα ζητά δικαιοσύνη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και μετά ζητά συγχώρεση από τον μοναχό Εφραίμ στο Άγιο Όρος. Η αλήθεια είναι μια: Η ακροδεξιά γενικότερα αντιπροσωπεύει κάθε φασιστικό, νεοφιλελεύθερο και κτηνώδες στοιχείο υπάρχει στην πολιτική πλευρά μας και θα χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον για να εξυπηρετήσει ξένα συμφέροντα. Ότι λύση μπορούμε να βρούμε θα τη βρούμε συλλογικά μέσα από καινούργιους, δημοκρατικούς και δίκαιους δρόμους. 

''Αυτοί που δέχονται να θυσιασούν την ελευθερία τους για χάρη της ασφάλειας δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.'' Benjamin Franklin.


Ανεξάρτητη δημοσκόπηση : http://www.sofokleous10.gr/portal2/poll/2010-11-04-15-20-21/#content




*Ο λαϊκισμός στηρίζεται στην εσκεμμένη ανειλικρίνεια (π.χ. στη διάδοση κάποιου θέματος που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα). Επίσης, ο λαϊκιστής πολιτευτής θέτει σκοπίμως ψευτοδιλήμματα, όπως "εχθροί ή φίλοι", "ταραξίες ή φιλήσυχοι", "αλλογενείς ή γηγενείς", με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια ανασφάλειας στο λαό, και την αυτοπροβολή του ίδιου σαν προστάτη και σωτήρα.

Η κινεζοποίηση όλων των Ευρωπαίων

Η Ευρωζώνη έχει τοποθετήσει τόνους ΤΝΤ στα θεμέλια της, αφού κάνει ότι μπορεί για να εγείρει ένα σφοδρό κύμα λαϊκής δυσαρέσκειας, μειώνοντας περαιτέρω μισθούς και συντάξεις σε όλες τις χώρες που μετέχουν στο €  και αυξάνοντας τον πληθωρισμό. Την Παρασκευή ανακοινώθηκαν νέες αποφάσεις που σκοπό έχουν να εναρμονίσουν τις αποδοχές των ιδιωτικών υπαλλήλων με τις μειωμένες των αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων. Ο καθένας απο μας χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις κοινωνικών και πολιτικών επιστημών μπορεί να προβλέψει ότι αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική, θα υπάρξουν οι κοινωνικές εκρήξεις και η συντριβή του οικονομικού κατεστημένου . Αφού λοιπόν οι ευρωπαίοι ηγέτες  ξέρουν τα αποτελέσματα των πράξεών τους γιατί τις επιχειρούν απ' την αρχή; Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ότι ενεργούν τοιουτοτρόπως επειδή είναι ανίκανοι ή ανίδεοι. Αντιθέτως γίνεται ολοένα και πιο βέβαιο ότι όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα, ήδη από το 2008, αποτελούν μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου, που σκοπό έχει να αναβιώσει τον εθνικοφασισμό, και να ξεκινήσει τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο.


Νέα επίθεση εναντίον των εισοδημάτων τους πρέπει να αναμένουν τους αμέσως επόμενους μήνες πρώτοι απ' όλους οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, αλλά και εκείνοι που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα στη χώρα μας. Αυτή τη φορά μάλιστα η μείωση των αποδοχών τους ναι μεν θα οφείλεται στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου στο πλαίσιο του Μνημονίου με την ΕΕ και το ΔΝΤ, στο οποίο υπήγαγε τη χώρα μας, αλλά επιπλέον θα εντάσσεται και σε ένα πανευρωπαϊκό πλαίσιο: οι ηγέτες της Ευρωζώνης αποφάσισαν να κηρύξουν ουσιαστικά πόλεμο εναντίον των εισοδημάτων των μισθωτών των ίδιων των χωρών τους!
Στη σύνοδο κορυφής τους την Παρασκευή αποφάσισαν ομόφωνα να απαιτήσουν από τις κυβερνήσεις όλων των κρατών που χρησιμοποιούν το ευρώ «να διασφαλίσουν ότι οι διευθετήσεις των μισθών στον δημόσιο τομέα υποστηρίζουν τις προσπάθειες ανταγωνιστικότητας στον ιδιωτικό τομέα, λαμβάνοντας υπόψη το σημαντικό φαινόμενο σηματοδότησης των μισθών του δημόσιου τομέα», όπως επί λέξει αναφέρουν στην απόφασή τους για το Σύμφωνο για το ευρώ. Σε απλά ελληνικά, δηλαδή, λένε στις κυβερνήσεις «μη δίνετε αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους, για να μην παίρνουν αυξήσεις ούτε οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα»! Θεωρητικοποιούν μάλιστα τον... «κίνδυνο» που συνιστούν οι μισθοί και τον καταγράφουν στα θεμέλια του Συμφώνου για το ευρώ! «Μεγάλες και συνεχείς αυξήσεις μπορούν να οδηγήσουν στη διάβρωση της ανταγωνιστικότητας», τονίζουν οι ηγέτες της ευρωζώνης στη διακήρυξη του Συμφώνου για το ευρώ που συνέταξαν.
Εστιάζοντας την προσοχή τους στους μισθούς και πώς θα τους καθηλώσουν ή και θα τους συρρικνώσουν, όπως ήδη γίνεται στη χώρα μας, οι ηγέτες της Ευρωζώνης είναι φανερό ότι διακατέχονται από σφοδρή και ανομολόγητη επιθυμία μιας ιδιόμορφης «κινεζοποίησης» των Ευρωπαίων μισθωτών, τηρουμένων φυσικά των αναλογιών.
Το σοβαρότερο όμως είναι ότι καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν «λογιστές» και καθώς το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο κυριαρχεί όλο και περισσότερο στο κοινωνικοπολιτικό σύστημα, πιέζοντας ασφυκτικά ακόμη και τμήματα του παραγωγικού κεφαλαίου, τελικά εξαφανίζεται σταδιακά από το προσκήνιο η παλιά κρατούσα αντίληψη «όσο πιο πολλά λεφτά έχουν οι μισθωτοί, που αποτελούν και την τεράστια πλειοψηφία του οικονομικά ενεργού πληθυσμού, τόσο περισσότερα ξοδεύουν και τόσο περισσότερο κινείται ολόκληρη η οικονομία και αυξάνουν και τα φορολογικά έσοδα του κράτους».Τώρα κυριαρχεί η αντίληψη «όσο φτωχότεροι οι εργαζόμενοι, τόσο καλύτερα». Στο πλαίσιο αυτό, αν και με γλώσσα συνειδητά στρεβλή, ώστε να είναι δυσνόητη για τους απλούς Ευρωπαίους πολίτες, οι ηγέτες της Ευρωζώνης βάζουν στόχο την κατάργηση των διαδικασιών συλλογικής διαπραγμάτευσης σε κεντρικό και κλαδικό επίπεδο με ισχυρά συνδικάτα. Στη διακήρυξη του Συμφώνου για το ευρώ απαιτούν από τις κυβερνήσεις «να επανεξετάσουν τις διευθετήσεις καθορισμού των μισθών και, όπου είναι αναγκαίο, τον βαθμό συγκεντροποίησης της διαπραγματευτικής διαδικασίας και τους μηχανισμούς τιμαριθμοποίησης».Μέσα από αυτή την κωδική, ακατάληπτη για το ευρύ κοινό γλώσσα, θέλουν καταρχήν να αποσπαστούν οι μισθοί από τον πληθωρισμό, ώστε π.χ. με πληθωρισμό 5% να μπορούν αυτοί να λένε... μείωση 5% των μισθών, γιατί λόγω του πληθωρισμού έπεσε η ανταγωνιστικότητα!
Στη συνέχεια, με αυτές τις γενικολογίες περί του «βαθμού συγκεντροποίησης της διαπραγματευτικής διαδικασίας», ευνοούν την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και την αντικατάστασή τους από... «αποκεντρωμένες» επιχειρησιακές συμβάσεις, όπου βεβαίως είναι πολύ πιο εύκολο για τον κάθε εργοδότη να υπαγορεύσει τους μισθολογικούς όρους του στους απομονωμένους, άρα σαφώς πιο αποδυναμωμένους, εργάτες και υπαλλήλους της επιχείρησής του.
Το Σύμφωνο για το ευρώ, εν ολίγοις, από την ιδρυτική του διακήρυξη κιόλας, εδράζεται στην κατάλυση σχεδόν όλων των θεσμικών κατακτήσεων των εργαζομένων με αγώνες ενός ολόκληρου αιώνα και πλέον.Οι πάντες έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια τη ραγδαία αυξανόμενη αποξένωση των Ευρωπαίων πολιτών σε όλες τις χώρες από την πορεία που έχει πάρει η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση - σε βαθμό που πλέον δεν τολμούν να κάνουν κανένα δημοψήφισμα για ευρωπαϊκό θέμα, επειδή είναι βέβαιο ότι θα βγει το «όχι»! Το Σύμφωνο για το ευρώ θα επιτείνει αυτή την αποστροφή των πολιτώ

Μαύρα μαντάτα και για τις συντάξεις

Δυσάρεστες και μεγάλες ανατροπές στις συντάξεις, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τις κοινωνικές παροχές ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, όπως διαφαίνεται από τις γενικές αναφορές στο Σύμφωνο για το ευρώ. Ειδικά για τις συντάξεις, κάνουν λόγο ευθέως για «εναρμόνιση της πραγματικής ηλικίας συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής» - ας ελπίσουμε ότι δεν εννοούν κυριολεκτικά αυτή την «εναρμόνιση με το προσδόκιμο ζωής» ως το... μνήμα! Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε πάντως ποια θα είναι αυτά τα «στοχευμένα κίνητρα απασχόλησης γηραιότερων εργατών» που θα πείθουν τους εργοδότες να κρατούν στις επιχειρήσεις τους εργάτες 65 και 67 και ίσως σύντομα και... 70 χρόνων
. Πηγή

Η πυρηνική απειλή της Fukushima

Εκτός έλεγχου φαίνονται να είναι οι εκρήξεις στους ιαπωνικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες. Ενώ οι ειδικοί καθησυχάζουν λέγοντας ότι το εξωτερικό περίβλημα των αντιδραστήρων θα εμποδίσει τη διαρροή. Η πυρηνική απειλή στην Ιαπωνία έχει σκαρφαλώσει στην βαθμίδα 6 την στιγμή που το πυρηνικό ολοκαύτωμα στο Τσέρνομπυλ ήταν στην βαθμίδα 7. Οι ίδιοι ειδικοί που αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαρροής ραδιενέργειας, ενώ προτρέπουν τους πολίτες να πετάξουν τις μπουγάδες που έχουν απλώσει έξω γιατί πιθανότατα έχουν μολυνθεί με επικίνδυνες ποσότητες ραδιενέργειας. Η Γερμανία αναθεωρεί την λειτουργία των αντιδραστήρων της και όσοι πυρηνικοί αντιδραστήρες είναι άνω των 30 ετών θα αναστείλουν την λειτουργία τους για 3 μήνες.


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Gerald Celente προειδοποιεί για τον επόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Gerald Celente είναι πολιτικός και οικονομικός αναλυτής και απο το 1980 προβλέπει τις τρέχουσες τάσεις στην πολιτική, την οικονομία και την τεχνολογία κ.α. Προέβλεψε με επιτυχία την χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, καθώς και τις εξεγέρσεις που λαμβάνουν χώρα τώρα. Για τους επόμενους μήνες, μέχρι το φετινό καλοκαίρι, προβλέπει  εξεγέρσεις και κοινωνικές αναταραχές (που πυροδοτούνται από την υψηλή ανεργία, την πολιτική διαφθορά, τον πληθωρισμό και τις αυξημένες τιμές, λόγω χειραγώγησης τους από τις αγορές και την πετρελαϊκή κρίση ), να μεταδίδονται στην Ευρώπη, ειδικά τις χώρες που χτύπησε η κρίση: την Ελλάδα, την Ισπανία την Ιρλανδία, την Ουκρανία κ.α. Επίσης κάτι που αναφέρει συχνά είναι το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, οι νομισματικοί πόλεμοι που μαίνονται τώρα, σε συνδυασμό με τους εμπορικούς πολέμους, με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν σε θερμούς πολέμους. 


Υπερσέληνος στις 19-03-2011

Στις 19/03 θα παρατηρηθεί ένα φαινόμενο που οι αστρολόγοι το καλούν υπερσέληνο. Η τελευταία συνέβη το 2005, υπολογίζεται ότι θα είναι η πρώτη φορά που το φεγγάρι θα πλησιάσει τόσο πολύ τη γη μετά απο 18 χρόνια. Υπάρχουν φόβοι για ακραία καιρικά φαινόμενα, παλίρροιες, αυξημένη ηφαιστειακή δραστηριότητα, και σεισμούς. Τα χρόνια στα οποία είχε παρατηρηθεί πανσέληνος παρατηρήθηκαν ακραία γεωλογικά και καιρικά φαινόμενα:Στα 1955, 1974, 1992 ,2005 είχαμε καταστροφικά τσουνάμι και ακραία καιρικά φαινόμενα. Παρ' όλα αυτά οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι πρόκειται για σύμπτωση.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Σεισμός στην Ιαπωνία

Καταστροφή βιβλικών διαστάσεων στην Ιαπωνία. Ο σεισμός που χτύπησε την Ιαπωνία ήταν 9,0 της κλίμακας του Ρίχτερ. Ακολούθησαν γιγάντια τσουνάμι που αφαίρεσαν ζωές και προκάλεσαν ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.Προκλήθηκε ακόμη και διαρροή ενέργειας απο βλάβες σε πυρηνικούς αντιδραστήρες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 32 επιβεβαιωμένους νεκρούς αλλά ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί,ίσως σε χιλιάδες. Πολλοί συνδέουν την αυξημένη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων μηνών με τις αυξημένες ηλιακές εκρήξεις και το υπερόπλο Haarp.









Μερικές πληροφορίες για το HAARP:






Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τα σχέδια των lluminati για την ανθρωπότητα.

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ελεύθερη μετάφραση όσων λέγονται στο παρακάτω βίντεο και που αποκαλύπτουν τους στόχους της διεθνους , σατανικής σέχτας των Πεφωτισμένων -Illuminati για να εγκαταστήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Τα πιο πολλά ήδη έχουν πραγματοποιηθεί η πραγματοποιούνται. Περισσότερες πληροφορίες στο βιβλίο του  Dr. John Coleman's ,Conspirators Hierarchy - The Committee of 300. Αν ακόμα πιστεύετε οτι οι Πεφωτισμένοι είναι μια ακόμα θεωρία συνομωσίας, κάντε το εξής πείραμα: Πληκτρολογήστε στην γραμμή διεύθυνσης του φυλλομετρητή σας ,αντίστροφα την λέξη illuminati τελεία com. Και δείτε που σας ανακατευθύνει.

Ο "Δεκάλογος" τους λοιπόν  είναι :


1. Οι άνθρωποι ρέπουν προς το κακό παρά προς το καλό.


2 .Εξάπλωστε την ηθική διαφθορά, καταστρέψτε την έννοια της εθνικής ταυτότητας,της οικογενειακης ενότητας και τις θρησκείες .


3. Βάλτε τις διάφορες κοινωνικές τάξεις να τσακώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας φιλελεύθερες ιδέες.


4.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.


5. Το δίκαιο είναι με τη μεριά του δυνατότερου.


6. Τα μέσα και οι πόροι που κατέχουμε πρέπει να μείνουν μυστικά
ώσπου να κερδίσουμε αρκετή δύναμη και να μην μπορεί κανείς να μας υπονομεύσει.


7.  Χρησιμοποιήστε ψυχολογία της μαφίας για να εξασκήσετε έλεγχο πάνω στις μάζες.

8. Προωθήστε την χρήση αλκοόλ, ναρκωτικών, την ηθική διαφθορά και όλα τα μέσα για την συστηματική διαφθορά της νεολαίας.

9.  Στερήστε τους πολίτες απο την ιδιωτική τους περιουσία.



10. Κάντε ψυχολογικό πόλεμο στις μάζες, χρησιμοποιώντας τις έννοιες της ισότητας, της αδερφότητας και της ελευθερίας.


11. Οι πόλεμοι μεταξύ των εθνών πρέπει να κατευθύνονται ουτως ώστε και οι δυο
αντιμαχόμενες πλευρές να βυθίζονται στα χρέη (χρηματοδότηση και των 2 πλευρών) και όποιαδήποτε προσπάθεια ειρινικής επίλυσηςπρέπει να διευθετείται ούτως ώστε καμία απο τις δύο χώρες να μην ανακτά πλήρως τα αρχικά κυριαρχικά της δικαιώματα.


12. Τα μέλη μας πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους ώστε να εξαγοράσουν τους πολιτικούς υποψήφιους που θα ψηφίζει το κοινό.Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πειθήνιοι και θα χρησιμοποιηθούν σαν πιόνια απο μας που κινούμε τα νήματα. Οι σύμβούλοι μας πρέπει να έχουν γαλουχηθεί, προετοιμαστεί και εκπαιδευτεί απο την παιδική τους ηλικία για τις υποθέσεις που θέλουμε να προωθήσουμε.


13. Ελέγξτε πλήρως τα ΜΜΕ και συνεπώς τις πληροφορίες που θα λαμβάνει το κοινό.



14. Δικοί μας πράκτορες και προβοκάτορες θα προκάλέσουν τραυματικές καταστάσεις και καταστροφές και έπειτα θα εμφανιστούν σαν σωτήρες του έθνους που κατέστρεψαν, ενώ στην πραγματικότητα στόχο έχουν να μειώσουν αριθμητικά τον πληθυσμό του.


15. Δημιουργήστε αλλεπάληλες βιομηχανικές και οικονομικές κρίσεις, ανεργία, πείνα, έλλεψη φαγητού, και χρησιμοποιήστε αυτά τα γεγονότα για να ελέγξετε τις μάζες και και τις επιμέρους μαφίες. Χρησιμοποιήστε τα όλα για να αφανίσετε όσους σταθούν στο διάβα σας. Κάντε τα πλήθη απαθή.



16. Παρεισφρείστε στη μασονία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει τους στόχους μας με μυστικότητα.


17. Χρησιμοποιήστε (στις εκλογικές αναμετρήσεις) στο έπακρο την συστηματική διαφθορά, πιασάρικα σλόγκαν, φράσεις και απατηλές υποσχέσεις στα πλήθη έστω και αν δεν μπορούν να τηρηθούν.




18. Προωθήστε την χρήση σωματικής βίας και των οδομαχιών για να καθυποτάξετε τα πλήθη.

19. Χρησιμοποιήστε πράκτορες και συμβούλους στο παρασκήνιο και μετά το πέρας κάποιου
πολέμου χρησιμοποιήστε μυστική διπλωματία για να ανακτήσετε τον έλεγχο.


20. Εδραιώστε τεράστια μονοπώλια και γιγάντιες πολυεθνικές για να αποκτήσετε έλεγχο πάνω σε κυβερνήσεις. Δώστε όλη σας την υποστήριξη σε διεθνείς οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη , το ΔΝΤ, την Τράπεζα Διεθνων Διακανισμών και στo Διεθνές Δικαστήριο. Προσπαθήστε να κάνετε τους τοπικούς θεσμούς αναποτελεσματικούς και φέρτε τους υπο την σφαίρα επιρροής των ΗΕ.


21. Χρησιμοποιήστε υψηλούς φόρους και αθέμιτο ανταγωνισμό για να επιφέρετε την οικονομική καταστροφή. Αυτό θα επιτευχθεί με τον έλεγχο των πρώτων υλών, με το να διχάσετε τους εργάτες μεταξύ τους και με  την υπονόμευση των ανταγωνιστών σας.


22. Αναπτύξτε την πολεμική βιομηχανία και τις σχέσεις με τον στρατό και την αστυνομία, που θα χρησιμοποιηθού για να προωθήσουν τα συμφέροντα μας.


23. Τα μέλη και οι ηγέτες της ΝΤΠ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης θα πρέπει να επιλεχθούν απο τον Διευθυντή.


24. Παρεισφρύστε σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και της κυβερνησης και διαστρεβλώστε την δημόσια  εκπαίδευση, διδάσκοντας στα σχολεία θωρίες που είναι γνωστό ότι είναι λάθος.


25. Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε εθνικούς και διεθνείς νόμους για να καταστρέψετε τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Τι άφησε το ΔΝΤ στις ασιατικές τίγρεις

Η συνταγή είναι γνωστή. Το ΔΝΤ αφήνει πίσω του θάνατο και ερείπια. Αυτή η νέα μόρφή πολέμου απομυζά όποια χώρα πέσει στα χέρια της. Πρόσφατα αμφότεροι,  ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόσωπος της κυβέρνησης ισχυρίστηκαν ότι δεν κινδυνεύουμε απο τις συνέπειες του δήθεν μηχανισμού στήριξης αφού  μόνο τα 30 απο τα 110 δις του πακέτου προέρχοταν απο το ΔΝΤ.(Προφανώς υπονοώντας οτι η ΕΕ είναι φιλολαϊκή!) Επίσης ο κ.Παπανδρέου παρουσιάζει σαν προσωπική διπλωματική νίκη, το γεγονός ότι τα χρήματα του πακέτου προήλθαν όχι μόνο απο το ΔΝΤ, αλλά και απο τη ΕΕ. Αυτό που κανείς δεν αναφέρει είναι οτι αυτο το ιδιότυπο ταμείο αλληλεγγύης, είχε συσταθεί πολύ καιρό πρίν η Ελλάδα προσφύγει εκεί. Δηλαδή το δόκανο είχε ήδη στηθεί.

Οι ασιατικές λοιπόν «τίγρεις» αναγκάσθηκαν να ζητήσουν τελικά τη «βοήθεια» των πυροσβεστών του ΔΝΤ, οι οποίοι βέβαια εργαζόταν προς όφελος της χώρας, η οποία προκάλεσε τις πυρκαγιές. Φυσικά το «ταμείο» αντέδρασε θετικά στην αρχή, παρέχοντας τα δάνεια που του ζητήθηκαν – αφού ο πραγματικός σκοπός του ήταν να προστατεύσει από τη χρεοκοπία τις τράπεζες, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, τα επενδυτικά κεφάλαια, τους ιδιώτες κερδοσκόπους κλπ (κυρίως αμερικανούς), οι οποίοι είχαν επενδύσει τεράστια ποσά στην ασιατική φούσκα των ακινήτων, «στοιχηματίζοντας» στη συνέχεια στο «σπάσιμο» της, το οποίο θα προκαλούσε τη ραγδαία υποτίμηση των νομισμάτων τους (όπως για παράδειγμα ο G.Soros, ο οποίος πουλούσε ανοιχτά το νόμισμα της Ινδονησίας, οδηγώντας την στη χρεοκοπία).

Τα πρώτα δάνεια λοιπόν δόθηκαν, σε συμφωνία με το ΔΝΤ, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιηθούν από τις κυβερνήσεις της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης και της Ν. Κορέας, για την εξόφληση των ξένων κερδοσκόπων. Αμέσως μετά, αφού εξοφλήθηκαν δηλαδή οι «δυτικοί» κερδοσκόποι, ακολούθησε η «θεραπεία-σοκ», με την υποχρέωση των τοπικών πληθυσμών σε μία καταστροφική υφεσιακή πολιτική λιτότητας άνευ προηγουμένου. Οι μισθοί κατακρεουργήθηκαν, οι δαπάνες για την Υγεία, την Παιδεία κλπ. περιορίσθηκαν στο ελάχιστο και τα δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σταμάτησαν σχεδόν εξ ολοκλήρου.
Από τη Ν. Κορέα μέχρι την Ινδονησία, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένων έχασαν τις θέσεις απασχόλησης τους, οδηγούμενοι στην ανεργία, ενώ απαγορεύθηκε στα κράτη να προσφέρουν οποιουδήποτε είδους βοήθεια στους πληγέντες Πολίτες τους. Πολλά σχολεία έκλεισαν, τα φάρμακα στα νοσοκομεία τελείωσαν, οι άνθρωποι πέθαιναν στους δρόμους, η εγκληματικότητα ξεπέρασε ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, ενώ η πείνα και η έλλειψη τροφής έφτασαν στο απροχώρητο. Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας τάξης, η οποία ανήκε στους κερδισμένους της προηγούμενης δεκαετίας, έπαψε πια να υπάρχει.

Όπως πάντα, αυτοί που πλήρωσαν τα περισσότερα ήταν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, ενώ η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας (ακίνητα, οικόπεδα κλπ), μέσω της υπερβολικής φορολόγησης, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πολλές κοινωφελείς επιχειρήσεις «αποκρατικοποιήθηκαν», καταλήγοντας στην ιδιοκτησία των ξένων πολυεθνικών σε τιμές ευκαιρίας, το κόστος ζωής εκτινάχθηκε στα ύψη, ενώ η δημόσια περιουσία περιήλθε στα χέρια των εισβολέων – πάντοτε με νομιμοφανείς, απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.
Η επέλαση του ΔΝΤ δεν είχε τελικά να ζηλέψει τίποτα, σε σχέση με τη διεξαγωγή ενός συμβατικού πολέμου – αφού άφησε ανθρώπινα ερείπια στο πέρασμα της και κοινωνίες που δεν πρόκειται ποτέ να συνέλθουν, από το σοκ της απόλυτης εξαθλίωσης και της καταστροφής. Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Ασίας δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν τα βασανιστήρια που υπέστησαν από τους αιμοχαρείς μισθοφόρους των τοκογλύφων, οι οποίοι δεν έχουν κανενός είδους ηθικούς φραγμούς, όταν «εκτελούν» τις απίστευτες εντολές της «σκιώδους» ηγεσίας τους.


Πηγή

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αναδιατάσσεται ο γεωπολιτικός χάρτης;

Επικίνδυνες οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και την Α.Αφρική καθώς το κύμα των εξεγέρσεων δυναμώνει αντί να καταλαγιάζει. Η Λιβύη στο χείλος της εμφύλιας σύρραξης (τουλάχιστον έτσι μεταδίδουν τα ΜΜΕ).Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να εξαπολύσουν έναν ακόμα πόλεμο , αυτή τη φορά με ανθρωπιστικό μανδύα, ενώ στην ουσία ο καβγάς γίνεται για  τα πλούσια πετρελαϊκά αποθέματα. Τουλάχιστον έτσι φαίνονται τα πράγματα σε πρώτη ανάγνωση. Σε δεύτερη βλέπουμε μια αναδιάταξη δυνάμεων μεταξύ του ισλαμικού κόσμου, ΗΠΑ, Κίνας και Ρωσίας που σκοπό έχει να δημιουργήσει το σκηνικό για τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο.Προς το παρόν οι σχέσεις της Ελλάδας με τον ισλαμικό κόσμο διαταράσσονται αφού η Σούδα ήδη χρησιμοποιείται σαν εφαλτήριο των νατοϊκών δυνάμεων.


Η Ελλάδα θα συμμετάσχει σε ενδεχόμενη επίθεση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης. Αυτό το έχει ήδη αποφασίσει η κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία έχει παραδώσει τη Σούδα στους Αμερικανούς για να τη χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριό τους για τον πόλεμο. Πάνω από 2.500 Αμερικανοί πεζοναύτες βρίσκονται ήδη στη Σούδα, ενώ πυρηνοκίνητο αμερικανικό υποβρύχιο, αντιτορπιλικό και σκάφη συνοδείας αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα, πέρα από το ελικοπτεροφόρο και άλλα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ που έχουν από ημέρες ελλιμενιστεί στη βάση της Σούδας, περιμένοντας το σήμα επίθεσης. Πηγή


Μια εμπεριστατωμένη ανάλυση δίνει ο James Corbett παρακάτω:

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το σκηνικό της αναδιάρθρωσης χρέους στήνεται.

 Το σκηνικό της αναδιάρθρωσης χρέους στήνεται για να εκτυλιχτεί το αργότερο ώς το Μάιο και περιλαμβάνει , νέες απειλές περί χρεοκοπίας προκειμένου να περάσουν τα αιματηρά αυτη τη φορά μέτρα (περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων και στον ιδιωτικό τομέα), εικονικές υποβαθμίσεις απο οίκους αξιολόγησης. Ετοιμάστε τα νεύρα σας για μια γερή δόση τρομολαγνείας τους επόμενους μήνες. Όσο οι πραγματικές αιτίες τις κρίσης (που δεν είναι ελληνική αλλά ευρωπαϊκή και παγκόσμια) δεν αναγνωρίζονται και δεν επιλύονται θα οδηγούμαστε όλο και βαθύτερα στο μάτι του κυκλώνα, αντιμετωπίζοντας τις χειρότερες παρενέργειες που μπορεί να φέρει η κατάρρευση του οικονομικού και κοινωνικού συστήματος. Μπορεί απ' την άλλη να ήταν αυτός ο στόχος απ την αρχή.




...... η Μέρκελ ξεκαθάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό, ότι στις δύο Συνόδους Κορυφής του Μαρτίου το μόνο που μπορεί να περιμένει είναι η επιμήκυνση του δανείου των 110 δις. ευρώ και μια μείωση του επιτοκίου δανεισμού, κατά 1-1,5%.'

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται ήδη για ένα θυελλώδες διάστημα από τις Συνόδους Κορυφής της 11ης και της 25ης Μαρτίου, μέχρι την έγκριση του «πακέτου» από τη Βουλή τον προσεχή Μάιο, η οποία θα επιτρέψει στην Γερμανία να συζητήσει σοβαρά τα σχέδια οριστικής ρύθμισης του ελληνικού χρέους:

Το πρώτο που θα συμβεί μετά τις Συνόδους, όπως αναμένει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, είναι να κριθούν ατελέσφορες οι αποφάσεις από τους οίκους αξιολόγησης και να ανακοινωθούν νέες «βαριές» υποβαθμίσεις της χώρας και των τραπεζών από S&P και Moody’s, που θα δώσουν το έναυσμα νέων θυελλωδών πιέσεων από τις αγορές.....

 Σε αυτές τις συνθήκες πίεσης, η κυβέρνηση θα απευθύνει έκκληση συναίνεσης στην αντιπολίτευση (και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος…), για να προωθηθεί μέσα στον Μάιο το «πακέτο» της λιτότητας και να εγκριθεί, χωρίς επικίνδυνους πολιτικούς κραδασμούς. Όμως, θεωρείται βέβαιο ότι η αντιπολίτευση θα αρνηθεί την κυβερνητική πρόσκληση, ενώ εκτιμάται ως υψηλός ο κίνδυνος εσωτερικών κραδασμών στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Πηγή






Σύμφωνα με το έγγραφο Ρομπάι-Μπαρόζο, που συζητήθηκε κεκλεισμένων των θυρών την Δευτέρα, σε ειδική συνάντηση εκπροσώπων των 17 κυβερνήσεων της ευρωζώνης με τον προεδρεύοντα του Ευρω παϊκού Συμβουλίου και τον πρόεδρο της Κομισιόν, τρεις είναι οι βασικές προτάσεις που θεωρούνται εξαιρετικά «βαριές» για την Ελλάδα, αλλά ήδη έχουν γίνει δεκτές από την κυβέρνηση:
Η πρώτη προβλέπει την υποχρεωτική καθιέρωση από όλες τις χώρες-μέλη της ευρωζώνης συνταγματικών ρυθμίσεων ή νομοθετικών ρυθμίσεων αυξημένης δεσμευτικότητας, με τις οποίες θα απαγορεύεται δια παντός η δημιουργία ελλειμμάτων.(!!) Το μοντέλο στο οποίο στηρίζεται η πρόταση, αν και δεν θα είναι υποχρεωμένες όλες οι κυβερνήσεις να το αντιγράψουν πλήρως, είναι το «φρένο χρέους» του γερμανικού Συντάγματος, με το οποίο απαγορεύονται μετά το 2015 τα κυκλικά προσαρμοσμένα πρωτογενή ελλείμματα.
 Η δεύτερη προβλέπει, ότι οι κυβερνήσεις δεσμεύονται για τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών τους συστημάτων, η οποία θα αξιολογείται από την Κομισιόν και, εφόσον κρίνεται αναγκαίο, θα είναι υποχρεωμένες οι κυβερνήσεις να λαμβάνουν μέτρα που θα καλύπτουν της αναλογιστικές «τρύπες». Για την Ελλάδα, που ακόμη και μετά την τελευταία ασφαλιστική μεταρρύθμιση δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι έχει εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, αυτή η πρόβλεψη οδηγεί σε αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης και περαιτέρω μείωση των συντάξεων.
Σύμφωνα με την τρίτη πρόταση που κρύβει «αγκάθια» για την Ελλάδα, καθιερώνεται μηχανισμός κεντρικής παρακολούθησης της εξέλιξης του κόστους εργασίας και της παραγωγικότητας από την Κομισιόν. Στις χώρες όπου θα διαπιστώνονται αποκλίσεις από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο αυτόματα θα πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προσαρμογής των μισθών. Σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, όπου από το 2000 και μετά οι αυξήσεις στο κόστος εργασίας ήταν πολύ υψηλότερες από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η παραγωγικότητα της εργασίας παραμένει χαμηλή, η πρόταση αυτή είναι σαφές ότι οδηγεί σε τριτοκοσμικές καταστάσεις για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα.

Η ελπίδα του πρωθυπουργού είναι να εξασφαλίσει σε «αντάλλαγμα» για αυτό το «ναι» στον γερμανικό ασφυκτικό «μανδύα» την επιμήκυνση του δανείου των 110 δις. ευρώ με σημαντική μείωση του επιτοκίου και την έγκριση της αναβάθμισης του μηχανισμού στήριξης, που θα επιτρέψει μέσα στο 2011 να ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες «ήπιας» αναδιάρθρωσης του χρέους, με ένα νέο δάνειο από το EFSF.Πηγή



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...