Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τα Blue Beam & Blue Blast Projects- Τα όργανα της ΝΤΠ για την εξωγήινη εισβολή

Το Blue Beam Project (Επιχείρηση μπλε ακτίνα) είναι μια τεχνολογία κατασκευής τρισδιάστατων ολογραφικών εικόνων που μοιάζουν πέρα για πέρα αληθινές. Αυτή η τεχνολογία είναι δυνατόν να υλοποιηθεί με την βοήθεια των δορυφόρων (ίσως και άλλων τεχνολογικών μέσων τα οποία δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής) για να απεικονίζουν μεγάλου όγκου αντικείμενα στον ουρανό. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια δήθεν ψεύτικη παγκόσμια εξωγήινη εισβολή έως και την Δευτέρα Παρουσία. Ο στόχος τέτοιων προσπαθειών θα είναι ο έλεγχος του πλήθους και η συγκέντρωση της ανθρωπότητας κάτω από την ομπρέλα της παγκοσμιοποίησης.
Πιθανότερο είναι με αυτήν την τεχνολογία να κατασκευάσουν μια εξωγήινη εισβολή. Απλά σκεφτείτε την πλύση εγκεφάλου που δεχόμαστε  εδώ και περίπου 60 χρόνια για την ύπαρξη εξωγήινων και τις εισβολές που προετοιμάζουν και σκοπό έχουν να αφανίσουν το ανθρώπινο είδος. Κάθε χρόνο δημιουργούνται αρκετές τέτοιες ταινίες για να μας προετοιμάσουν για το μεγάλο γεγονός και να μας κατευθύνουν έντεχνα εκεί που θέλουν αυτοί. Η δίψα των Illuminati και οποιοδήποτε άλλων ονειρεύονται μια παγκόσμια διακυβέρνηση είναι τόσο  ακόρεστη, που δεν διστάζουν να σφαγιάζουν ολόκληρους λαούς και να εξαπατούν την ανθρωπότητα με όποιον τρόπο μπορούν .


Το Blue Blast Project (Επιχείρηση μπλε κύμα) είναι συμπληρωματικό του ανώτερου και πρόκειται για μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί (ultasonic) υπερ-σόνικ ήχους που μπορούν να διαπεράσουν το τμήμα του εγκέφαλου που ευθύνεται για την ακοή, παρακάμπτοντας το πέρασμα του ήχου από τον ακουστικό πόρο και το εφέ αυτής της τεχνολογίας είναι ότι μπορείς να ακούς φωνές στο κεφάλι σου, που όμως μεταδίδονται μέσα απο ένα μηχάνημα. Τα δελφίνια χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Αναφέρεται ότι κωφάλαλα παιδιά που έχουν κολυμπήσει με δελφίνια έχουν ακούσει τα δελφίνια μέσω αυτής  τους της ιδιότητας. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δήθεν τηλεπαθητικές ιδιότητες των εξωγήινων ή του ψεύτικου μεσσία. Η σελίδα της εταιρείας που το διαχερίζεται αυτό είναι στο www. blueblastmedia. com και απεικονίζει μόνο το logo και κάποια στοιχεία επικοινωνίας.

Τα παραπάνω βέβαια αποτελούν την τελευταία λύση σε περίπτωση που όλα τα σχέδια του αποτύχουν. Αυτά τα σχέδια είχαν πραγματοποιηθεί από το 1917! Πολύ πριν υπάρξει η τεχνολογία για να υλοποιηθούν...η ακόμα χειρότερα μπορεί και να υπήρχε. Λέγεται ότι ο Tesla είχε ανακαλύψει μια τεχνολογία από την οποία μπορούσε να παράγει ηλεκτρική ενέργεια από το μηδέν. Αυτή η τεχνολογία κρατήθηκε κρυφή και ωφελεί άλλους.



Παρατηρείστε την προσκόλληση στο χρώμα μπλε, (blue blast,blue beam) πρόκειται για μια αναφορά για την εποχή του υδροχόου. Έιναι ένα ακόμη θρησκευτικό στοιχείο μυστικών δοξασιών που έχουν σχέση με την αιγυπτιακή και βαβυλωνιακή λατρεία και την αστρολογία. Η τελευταία εποχή, ήταν η εποχή των ιχθύων που ξεκίνησε από την γέννηση του Ιησού πριν από 2000 χρόνια. Τώρα βρισκόμαστε στην μεταβατική περίοδο μεταξύ ιχθύων και υδροχόου και το σύμβολο της εποχής του υδροχόου θα είναι το νερό.



Στ παρακάτω βίντεο στο 4:34 μια επιστήμων καταθέτει για την συνάντησή της με τον Verver Vanbrown τον πατέρα την πυραυλικής τεχνολογίας ο οποίος της είπε :  Ναι θα υπάρξουν πολλοί εχθροί για τους οποίους θα κατασκευάσουμε την διαστημική οπλική άμυνα, πρώτα θα είναι οι Ρώσοι -και όντως υπήρχε η σοβιετική απειλή εκείνη την εποχή-,  μετά θα υπάρξουν τρομοκράτες, μετά τα τριτοκοσμικά έθνη (εδώ είμαστε τώρα), και μετά θα υπάρξουν αστεροειδείς, και μετά -επαναλάμβανε ξανά και ξανά και ξανά- η τελευταία κάρτα, η τελευταία κάρτα θα είναι η εξωγήινη απειλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...