Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Λέσχη Bilderberg-Θεωρία συνομωσίας ή σκιώδης κυβέρνηση;

H Λέσχη Bilderberg φημίζεται οτι είναι μια ετήσια συνάντηση μεταξύ των ισχυρών της γής(πρωθυπουργοί, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι  κ.α.) όπου παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας,ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής αποφασίζουν κατα πώς τους συμφέρει για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ας ξεκινήσουμε καλοπροαίρετα.Μήπως αυτή η Λέσχη δεν υπάρχει καθόλου, και είναι κάτι σαν το τέρας του Λοχ-Νές; Δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον η κ.Αννα Διαμαντοπούλου επιβεβαιώνει δημοσίως οτι αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται και έχει το συγκεκριμένο όνομα αν και εξωραϊζει  την λειτουργία και τις προθέσεις της.



Εξ' άλλου και στην Ευρωβουλή μιλάνε ανοιχτά για αυτή:



«Πρακτικά, μεταξύ του κόσμου της Πολιτικής και του κόσμου της Οικονομίας, δεν μεσολαβεί ούτε καν ένα λεπτό φύλο χαρτιού. Οι σύγχρονες τάσεις, με την πρωτοβουλία των μονοπωλιακών υπερεπιχειρήσεων, φαίνεται να μας οδηγούν στην επαναφορά της φεουδαρχίας. Αυτό σημαίνει ότι, δίπλα από τις τυπικές δομές, δίπλα δηλαδή από τα δημοκρατικά εκλεγμένα κοινοβούλια, η «άτυπη», η σκιώδης καλύτερα εξουσία, κερδίζει ξανά ειδικό βάρος - με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς. Οι εκλεκτοί της άτυπης εξουσίας τώρα, οι αυτοαποκαλούμενοι βέβαια εκλεκτοί, οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο εκ των άνω, κρύβονται όλο και περισσότερο από τους υπόλοιπους» – σε λέσχες με κρυφά, αυστηρώς εμπιστευτικά θέματα συζητήσεων, καθώς επίσης πίσω από τις «εκλεγμένες» κυβερνήσεις.Περισσότερα εδώ.

Το γεγονός ότι το 2009 η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και έπειτα είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα μας βάζει σε σκέψεις. Δεδομένου οτι η συνάντηση, φέτος έγινε στην Ισπανία μας κάνει να ανησυχούμε πολύ για το άμεσο μέλλον της.

Εστω και έτσι, ας μήν είμαστε τόσο αρρωστημένα καχύποπτοι μπορεί οι δικοί μας πολιτικοί να μήν έχουν καμία σχέση με αυτά τα πράγματα και πράγματι να προσπαθούν για την επιβίωση και το συμφέρον της χώρας. Εχει πάει και ο Γιώργος Παπανδρέου στις συναντήσεις; Πήγαινε στις συναντήσεις για πολλά χρόνια; 

Δείτε το ρητό του δημοσιογράφου στο παρακάτω βίντεο στο 5:10 : 

Τις τελευταίες εβδομάδες (ο Γιώργος Παπανδρέου) είχε να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη χώρα του και προτίμησε να πάρει το μέρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τάπεζας παρά να συνταχτεί με τα ενδιαφέροντα του λαού του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...