Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Τί βρωμάει στην Ευρωβουλή και στην Ευρωζώνη;Τροφή για σκέψη

Εισαγωγή :Τώρα τελευταία η περιήγησή μου στο Διαδίκτυο έχει απίστευτο ενδιαφέρον ,όχι μόνο απο τον πλούτο πληροφοριών που είναι διαθέσιμος σε μένα και σε εκατομμύρια άλλους αλλά κυρίως απο αυτά που ανακαλύπτω ,που καποιες φορές είναι απίστευτα.
Παρακολουθώντας λοιπόν βίντεο απο την ευρωβουλή στο αγαπημένο μου Youtube άκουσα κάποια πράγματα που με έβαλαν σε σκέψεις .Συγκεκριμένα παρακολούθησα κάποιες ομιλίες του άγγλου ευρωβουλευτή Nigel Farage μέλος του αγγλικού κόμματος ανεξαρτησίας UKIP οι οποίες ήταν διαφωτιστικές.Ξέρω οτι κάποιοι μπορούν να μου αντιγυρίσουν οτι ο συγκεκριμένος κύριος είναι ευρω-σκεπτικιστής , ακροδεξιός ίσως ,και θα έδινε και τη ζωή του για να βγεί η Αγγλία απο την ΕΕ ,αλλά αυτό δεν με ενθαρρύνει να απορρίψω τα λεγόμενα του χωρίς να εξετάσω αν αυτά που λέει έχουν κάποια βάση.
Ορίστε κάποια χειροπιαστά γεγονότα:
Η ΕΕ απέκτησε πολλές εξουσίες με την συνθήκη της Λισσαβόνας ,η οποία πέρασε ψιλοπαράνομα δεδομένου οτι η Ιρλανδία την καταψήφισε , ενώ για να είναι έγκυρη πρέπει να την ψηφίσουν όλες οι χώρες.




Η ΕΕ επιμένει να μην αποδεσμέυει χώρες που έχουν προβλήματα απο το ευρώ.Σε αυτήν την ομάδα ανήκουμε και μείς δεδομένου ότι το ευρώ έβαλε ένα λιθαράκι στην καταστροφή της χώρας μας ,μειώνοντας τις εξαγωγές μας αφού κανένας δεν ήθελε τα 'ακριβά 'προϊόντα μας.Επιπροσθέτως η ΕΕ έκανε τα στραβά μάτια για να μπούμε στην ευρωζώνη ξέροντας οτι μακροπρόθεσμα αυτό θα μας έκανε κακό.

Ο κ.Nigel Farage αναρωτιέται : Πόση κοινωνική αναταραχή περιμένετε για να λάβετε δημοκρατικές λύσεις;Το ευρώ δεν θα δουλέψει είναι καταδικασμένο.Δεν μπορείτε να παίρνετε αποφάσεις για τους λαούς χωρίς την συγκατάθεσή τους.Και το "αγαπημένο" μου:Η Ελλάδα έχει υποβιβαστεί σε προτεκτοράτο.



Στο παρακάτω βίντεο συνιστά στο κοινοβούλιο να δώσει προσοχή στην Ελλάδα απο τον Ιανουάριο του 2009 !! Πολύ πριν ξεκινήσουν τα εδώ πανηγύρια.Οτι το ευρώ είναι μέσο πολιτικής επιβολής το υποψιαζόμασταν αλλά τώρα σιγουρευτήκαμε.




Ένα ακόμη βίντεο που βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον είναι το ακόλουθο όπου ένας ευρωβουλευτής του κόμματος Ανεξαρτησίας της Μεγάλης Βρετανίας απευθύνει ερώτηση στον πρόεδρο της Κομισιόν Εμμανουελ Μπαρόσο ρωτώντας τον :

Ποιός επωφελείται απο το ελληνικό πακέτο διάσωσης;Ο ελληνικός λαός ή ο τραπεζίτης Σπύρος Λάτσης που έχει το 40 % της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας EFG Group; Μήπως η φιλία σας αποτελεί αιτία για σύγκρουση συμφερόντων;

Τα συμπεράσματα δικά σας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...