Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ξεπουλιουνται τα παντα-Μαζικες αποκρατικοποιησεις

Ξεπουλιουνται ολα τα διαμαντια της κρατικης και δημοσιας περιουσιας αντι πινακιου φακης (καπου 7-8 δις ως το 2013).Οπως εγινε σε οσες χωρες ειχαν την ατυχια να πεσυν στα σαγονια του ΔΝΤ ,οι αποκρατικοποιησεις ειναι μαζικες.
Αυτο σημαινει την απαξιωση των υπηρεσιων αυτων,καθως και την κατακορυφη αυξηση του κοστους ζωης, αφου οι εταιρειες που θα αναλαβουν ,την ΕΥΔΑΠ για παραδειγμα, θα εχουν το μονοπωλιο,ως εκ τουτου θα μορουν να πουλουν το νερο οσο τους αρεσει και επισης να αποφασιζουν ποιες περιοχες μπορουν να εχουν η να μην εχουν νερο.Οπως ακριβως εγινε στην Αργεντινη. Η Ελλαδα θα απογυμνωθει απο καθε πλουτο ο οποιος ηδη υπαρχει ,η θα  'ανακαλυφθει' στο μελλον (ορυκτος πλουτος). Γι αυτο πιστευουμε οτι ενας απο τους λογους που οδηγησαν την χωρα μας στην μεγγενη του ΔΝΤ , ηταν ακριβως αυτος: η κλοπη του δημοσιας περιουσιας και η εκμεταλλευση του ορυκτου μας πλουτου απο πολυεθνικες και ξενα κρατη.


Το βιντεο που ακολουθει εξιστορει τα εργα του ΔΝΤ στην Αργεντινη.Δειτε τι μας περιμενει:





Η μειωση ως μηδενισμος οσον αφορα στη συμμετοχη του Δημοσιου περιλαμβανει ενα ευρυ φασμα της περιουσιας ,οπως το αεροδρομιο Ελευθεριος Βενιζελος ,τις ΔΕΠΑ,και ΔΕΣΦΑ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ,τα ΕΛΤΑ,την ΕΥΔΑΠ,τη ΛΑΡΚΟ,το αττικο λιμενικο συστημα ,το καζινο Παρνηθας και το Εθνικο Λαικο Λαχειο....Συμβασεις παραχωρησης θα συναφθουν η θα επεκταθουν στα περιφερειακα αεροδρομια της χωρας ,στην Αττικη οδο ,στην Εγνατια οδο και στον ΟΠΑΠ.Citypresss

Ο Τραγκας μιλα για τις αποκρατικοποιησεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...