Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Illuminati προφητικές κάρτες -Μέρος ΙΙ απο ΙΙΙ

Το 1995 ο συγγραφέας και δημιουργός επιτραπέζιων παιχνιδιών Steve jackson δημοσίευσε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τον τίτλο Illuminati The New World Order. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να κατακτήσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας τα μέσα που υποδεικνύουν οι κάρτες του παιχνιδιού, Καλά ως εδώ. Όμως οι θεωρίες συνομωσίας πήραν φωτιά το 2001 όταν φαίνεται να "βγαίνoουν αληθινές" 2 κάρτες του παιχνιδιού. Με μια να απεικονίζει μια τρομοκρατική επίθεση σε 2 κτίρια που μοιάζουν με τους Δίδυμους Πύργους και μια άλλη να  απεικονίζει τρομοκρατική επίθεση στο Πεντάγωνο.

Και άλλες κάρτες που προφήτεψαν σωστά το μέλλον εγείρουν φήμες για εσωτερική πληροφόρηση του Steve jackson από κύκλους των κυριάρχων του κόσμου.

Ιδιωτικοποιήσεις
Μεγαλύτερες Πολυεθνικές

Κίνημα οικολογικό κατά της υπερθέρμανσης απο τον Αλ Γκορ-Μια
ενοχλητική αλήθεια
Διαπλοκή των ΜΜΕ

Ενεργειακή κρίση















Κάποιες κάρτες που μένουν να επαληθευτούν είναι οι παρακάτω.Στην κάτω αριστερά προοιωνίζεται το ενδεχόμενο εξωγήινης βοήθειας (ή απειλής) που θα συσπειρώσει τα έθνη μεταξύ τους, (μάλλον για την δημιουργία μιας παγκόσμια κυβέρνησης). Στην κάτω δεξιά απεικονίζεται προφανώς μια τρομοκρατική επίθεση, μια φυσική καταστροφή ή και τα δύο.Στην κάρτα απεικονίζεται, η καταστροφή του Μπίγκ Μπέν στην Αγγλία και το ρολόι δείχνει 11:11 ή 11:12 ,που κάνει τους συνομωσιολόγους να λένε ότι πρόκειται για την ημερομηνία της επίθεσης .11 Νοεμβρίου ή 11 Δεκεμβρίου.  Ίσως να πραγματοποιηθεί το 2012 , χρονιά που το Λονδίνο θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ίσως και φέτος 11-11-11. (Ο αριθμός 11 έχει συμβολική σημασία για τον αποκρυφισμό συμβολίζει την τελειότητα , είναι ο αριθμός 10 που συμβολίζει την ολοκήρωση ενςμένος με τον αριθμό 1 που συμβολίζει την αρχή. Επίσης αυτός ο αριθμός έχει συσχετιστεί με τον ερχομό του Αντίχριστου ).



Εξωγήινη βοήθεια (ή και απειλή ,ό,τι κάτσει)

Συνδυασμένες καταστροφές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...