Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Οι Illuminati στην βιομηχανία θεάματος-Τα σύμβολα τους

Οι Πεφωτισμένοι έχοντας υπο έλεγχο τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά μέσα την κινηματογραφική και μουσική βιομηχανία, εξαπολύουν έναν ανηλεή πολιτιστικό πόλεμο προωθώντας σε μας τα ιδανικά τους και τα σχέδια τους για τον κόσμο. Ακόμα και αν αρνηθούμε οποιαδήποτε επιρροή τους στη σημερινή ποπ κουλτούρα, δεν μπορούμε παρά να διαπιστώσουμε οτι αυτή πουλά την ανηθικότητα στους νέους (στους οποίους είναι ιδιαίτερα δημοφιλής), βομβαρδίζοντας τους με ιδανικά που έχουν να κάνουν με τον υλισμό, τις καταχρήσεις και τη σεξουαλική ελευθεριότητα. Ακόμα και στις ταινίες εφαρμόζουν τεχνικές κοινωνικής μηχανικής. Για παράδειγμα στην ταινία Ημέρα Ανεξατησίας, η γή δέχεται μια μαζική εξωγήινη επίθεση. Τότε όλα τα έθνη ενώνονται και ξαφνικά νικούν τον εχθρό. Τέτοιου είδους ταινίες μπορεί να φαίνονται ανώδυνες και διασκεδαστικές αλλά αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να "προγραμματίζουν" το κοινό να αντιδρά με έναν συγκεκριμένο τρόπο.


Ο σατανιστής αρχιερέας Nikolas Schreck αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο:


Εμείς έχουμε τον έλεγχο, γιατί δεν είμαστε πολιτική οργάνωση, είμαστε μια αποκρυφιστική οργάνωση, δουλεύουμε στο παρασκήνιο και  χειραγωγούμε τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Ο πόλεμος που εξαπολύουμε εμείς είναι ένας πόλεμος ενάντια στο ανθρώπινο μυαλό και χρησιμοποιούμε την μουσική και τα σύμβολα στις εικόνες  για να αφυπνίσουμε κοιμισμένες ιδιότητες του ανθρώπινου μυαλού. 
Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολιτισμικός σε όλα τα μέτωπα, στην μουσική στην λογοτεχνία, και στρεφουμε το όπλο εναντίον σας. Χρησιμοποιούμε την μουσική  γιατί αυτήν είναι το μέσο για να προσεγγίσουμε τους νέους , κάνουμε άμεση προπαγάνδα για να αφυπνίσουμε τουν λύκο στον άνθρωπο. Η πολιτική είναι το κουκλοθέατρο των ενηλίκων και το στηρίζουμε αυτό αλλά ενδιαφερόμαστε για τον έλεγχο των ανθρώπων ούτως ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας..ο λύκος αντιπροσωπεύει το θηρίο στον άνθρωπο, θέλουμε να απελευθερώσουμε  το θηρίο που είχε χαλιναγωγηθεί  απο τα ιδανικά της εβραϊκής και χριστιανικής πίστης και αυτά είναι αυτά που θέλουμε να εξαλείψουμε..ο λύκος πρέπει να απελευθερωθεί. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άστεγοι, ούτε το  να βοηθάμε ανθρώπους, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια γενιά που δεν έχει έλεος στην καρδιά της .Όλες τις ουμανιστικές αξίες της ισότητας πρέπει να εξαλειφθούν για να κάνει η ανθρωπότητα το νέο βήμα της εξέλιξης .Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.
(Δεν είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα της ταυτότητας του ομιλούντος αλλά τα λεγόμενά του συναινούν με τους στόχους των Illuminati.)






Η πυραμίδα με το "μάτι που βλέπει  τα πάντα" είναι το κυρίαρχο σύμβολο τους. Υπάρχει και πίσω απο το χαρτονόμισμα του 1 $ με μια επιγραφή απο κάτω που σημαίνει :Νέα Τάξη Πραγμάτων.



Πολλοί μουσικοί και καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχουν ασπαστεί αυτό το δόγμα. Σε μουσικά βίντεο και συναυλίες χρησιμοποιούν τα σύμβολα τους δηλώνοντας υποταγή στην σατανική τους θεότητα.
Σε χολιγουντιανές ταινίες αυτά τα σύμβολα υπάρχουν παντού και στις περισσότερες ταινίες εφαρμόζεται κοινωνική μηχανική, κάνοντας τους θεατές να διαμορφώνουν απόψεις και  να μπορούν να προβλέψουν τις αντιδράσεις τους σε ορισμένα κοινωνικά γεγονότα.



















Το μάτι του Ώρος.




Πυραμίδες και τρίγωνα  και το ένα μάτι κρυμμένο.























Ερπετοειδή μάτια και εξωγήινες αναφορές.

Φρουροί με κέρατα, αιγυπτιακά σύμβολα. Ισως ανακήρυξη του Kanye West ως μασόνου 33ου βαθμού.


Προειδοποίηση για την 11 Σεπτεμβρίου 2001 απο την ταινία Matrix.










Η πυραμίδα με το μάτι που τα βλέπει όλα.










Προβάλλονται επίσης και υποσυνείδητα μηνύματα.Δηλαδή εικόνες που κρατούν λιγότερο απο ένα δευτερόλεπτο ή ηχητικά μηνύματα που ακούγονται πολύ σιγά. Αυτά τα μηνύματα έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν στο υποσυνείδητο και να ενσωματώνουν έτσι τις ιδέες που μεταφέρουν στις αυθόρμητες μας αντιδράσεις. Αυτή η τακτική χρησιμοποιείται για δεκαετίες στην διαφήμιση.





Και πάλι η πυραμίδα με το μάτι που τα βλέπει όλα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...