Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τα σχέδια των lluminati για την ανθρωπότητα.

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ελεύθερη μετάφραση όσων λέγονται στο παρακάτω βίντεο και που αποκαλύπτουν τους στόχους της διεθνους , σατανικής σέχτας των Πεφωτισμένων -Illuminati για να εγκαταστήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Τα πιο πολλά ήδη έχουν πραγματοποιηθεί η πραγματοποιούνται. Περισσότερες πληροφορίες στο βιβλίο του  Dr. John Coleman's ,Conspirators Hierarchy - The Committee of 300. Αν ακόμα πιστεύετε οτι οι Πεφωτισμένοι είναι μια ακόμα θεωρία συνομωσίας, κάντε το εξής πείραμα: Πληκτρολογήστε στην γραμμή διεύθυνσης του φυλλομετρητή σας ,αντίστροφα την λέξη illuminati τελεία com. Και δείτε που σας ανακατευθύνει.

Ο "Δεκάλογος" τους λοιπόν  είναι :


1. Οι άνθρωποι ρέπουν προς το κακό παρά προς το καλό.


2 .Εξάπλωστε την ηθική διαφθορά, καταστρέψτε την έννοια της εθνικής ταυτότητας,της οικογενειακης ενότητας και τις θρησκείες .


3. Βάλτε τις διάφορες κοινωνικές τάξεις να τσακώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας φιλελεύθερες ιδέες.


4.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.


5. Το δίκαιο είναι με τη μεριά του δυνατότερου.


6. Τα μέσα και οι πόροι που κατέχουμε πρέπει να μείνουν μυστικά
ώσπου να κερδίσουμε αρκετή δύναμη και να μην μπορεί κανείς να μας υπονομεύσει.


7.  Χρησιμοποιήστε ψυχολογία της μαφίας για να εξασκήσετε έλεγχο πάνω στις μάζες.

8. Προωθήστε την χρήση αλκοόλ, ναρκωτικών, την ηθική διαφθορά και όλα τα μέσα για την συστηματική διαφθορά της νεολαίας.

9.  Στερήστε τους πολίτες απο την ιδιωτική τους περιουσία.



10. Κάντε ψυχολογικό πόλεμο στις μάζες, χρησιμοποιώντας τις έννοιες της ισότητας, της αδερφότητας και της ελευθερίας.


11. Οι πόλεμοι μεταξύ των εθνών πρέπει να κατευθύνονται ουτως ώστε και οι δυο
αντιμαχόμενες πλευρές να βυθίζονται στα χρέη (χρηματοδότηση και των 2 πλευρών) και όποιαδήποτε προσπάθεια ειρινικής επίλυσηςπρέπει να διευθετείται ούτως ώστε καμία απο τις δύο χώρες να μην ανακτά πλήρως τα αρχικά κυριαρχικά της δικαιώματα.


12. Τα μέλη μας πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους ώστε να εξαγοράσουν τους πολιτικούς υποψήφιους που θα ψηφίζει το κοινό.Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πειθήνιοι και θα χρησιμοποιηθούν σαν πιόνια απο μας που κινούμε τα νήματα. Οι σύμβούλοι μας πρέπει να έχουν γαλουχηθεί, προετοιμαστεί και εκπαιδευτεί απο την παιδική τους ηλικία για τις υποθέσεις που θέλουμε να προωθήσουμε.


13. Ελέγξτε πλήρως τα ΜΜΕ και συνεπώς τις πληροφορίες που θα λαμβάνει το κοινό.



14. Δικοί μας πράκτορες και προβοκάτορες θα προκάλέσουν τραυματικές καταστάσεις και καταστροφές και έπειτα θα εμφανιστούν σαν σωτήρες του έθνους που κατέστρεψαν, ενώ στην πραγματικότητα στόχο έχουν να μειώσουν αριθμητικά τον πληθυσμό του.


15. Δημιουργήστε αλλεπάληλες βιομηχανικές και οικονομικές κρίσεις, ανεργία, πείνα, έλλεψη φαγητού, και χρησιμοποιήστε αυτά τα γεγονότα για να ελέγξετε τις μάζες και και τις επιμέρους μαφίες. Χρησιμοποιήστε τα όλα για να αφανίσετε όσους σταθούν στο διάβα σας. Κάντε τα πλήθη απαθή.



16. Παρεισφρείστε στη μασονία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει τους στόχους μας με μυστικότητα.


17. Χρησιμοποιήστε (στις εκλογικές αναμετρήσεις) στο έπακρο την συστηματική διαφθορά, πιασάρικα σλόγκαν, φράσεις και απατηλές υποσχέσεις στα πλήθη έστω και αν δεν μπορούν να τηρηθούν.




18. Προωθήστε την χρήση σωματικής βίας και των οδομαχιών για να καθυποτάξετε τα πλήθη.

19. Χρησιμοποιήστε πράκτορες και συμβούλους στο παρασκήνιο και μετά το πέρας κάποιου
πολέμου χρησιμοποιήστε μυστική διπλωματία για να ανακτήσετε τον έλεγχο.


20. Εδραιώστε τεράστια μονοπώλια και γιγάντιες πολυεθνικές για να αποκτήσετε έλεγχο πάνω σε κυβερνήσεις. Δώστε όλη σας την υποστήριξη σε διεθνείς οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη , το ΔΝΤ, την Τράπεζα Διεθνων Διακανισμών και στo Διεθνές Δικαστήριο. Προσπαθήστε να κάνετε τους τοπικούς θεσμούς αναποτελεσματικούς και φέρτε τους υπο την σφαίρα επιρροής των ΗΕ.


21. Χρησιμοποιήστε υψηλούς φόρους και αθέμιτο ανταγωνισμό για να επιφέρετε την οικονομική καταστροφή. Αυτό θα επιτευχθεί με τον έλεγχο των πρώτων υλών, με το να διχάσετε τους εργάτες μεταξύ τους και με  την υπονόμευση των ανταγωνιστών σας.


22. Αναπτύξτε την πολεμική βιομηχανία και τις σχέσεις με τον στρατό και την αστυνομία, που θα χρησιμοποιηθού για να προωθήσουν τα συμφέροντα μας.


23. Τα μέλη και οι ηγέτες της ΝΤΠ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης θα πρέπει να επιλεχθούν απο τον Διευθυντή.


24. Παρεισφρύστε σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και της κυβερνησης και διαστρεβλώστε την δημόσια  εκπαίδευση, διδάσκοντας στα σχολεία θωρίες που είναι γνωστό ότι είναι λάθος.


25. Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε εθνικούς και διεθνείς νόμους για να καταστρέψετε τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...