Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αστρολογία-Προβλέπει κοινωνικές αναταραχές τον Ιούνιο

Αστρολογικός Πίνακας
Στον πίνακα απεικονίζονται αστρολογικές όψεις σημαντικών κοινωνικών γεγονότων, και πώς αυτές θα επαναληφθούν τον επόμενο χρόνο 

Κοινωνικές αναταχές και οικονομικές καταστροφές αναμένονται στο μέλλον ειδικά στον επόμενο χρόνο που θα είναι ο δυσκολότερος απο τους επόμενους που θα ρθουν.Τον Ιούνιο του 2011 (εως το τέλος του καλοκαιριού) προβλέπονται βίαιες και αιματηρές συγκρούσεις που θα προκαλέσουν κατακλυσμιαίες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό καθώς το ποτήρι της λαϊκής οργής θα ξεχειλίσει. Επίσης προβλέπονται συγκρούσεις που επίκεντρο θα έχουν τους μετανάστες, η ξενοφοβία θα  οξυνθεί και θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο απο τις εξουσίες. Η διαβρωτική φύση του πλανήτη Πλούτωνα θα φέρει την καταστροφή του παρόντος οικονομικού και πολιτικου κατεστημένου παγκοσμιως , αλλά και την καταπίεση, τις κοινωνικές εξεγέρσεις αλλά και απολυταρχικά καθεστώτα  για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον, ώσπου θα αναδειχθούν -μετά απο μια πύρινη δεκαετία- νέα δικαιότερα κοινωνικά συστήματα.


Τετράγωνο Κρόνου - Πλούτωνα: Η σκοτεινή δύναμη αναμετράται με το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας

Ο Πλούτωνας βρίσκεται μέσα στο ζώδιο του Κρόνου (στον Αιγόκερω), το οποίο σχετίζεται με τη κοινωνία και τις δομές της, με την άρχουσα τάξη, τις κυβερνήσεις, το κατεστημένο. Η επιθετικότατη αναμέτρηση των δύο αυτών πλανητών (με τον Πλούτωνα να "βυθίζεται" στις Κρόνιες εξουσίες όχι για να ενσωματωθεί αλλά για να τις υπονομεύσει και να τις χτυπήσει στη ρίζα τους) θα ενισχύσει το στοιχείο της διαφθοράς, της σκληρότητας και της  δολοπλοκίας.

Το αίτημα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (όπου θα παραμείνει μέχρι το 2024) είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος διακυβέρνησης, προκειμένου να φθάσουμε στην απόλυτη αλλαγή, στην εκ βαθέων αναγέννηση - που είναι Πλουτώνιο αίτημα αλλά που έπεται ενός συμβολικού ή και κυριολεκτικού θανάτου.

Φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις θα είναι πιο σκληρές με τις μάζες, οι οποίες με τη σειρά τους θα διεκδικούν με πιο ακραίους τρόπους τα δικαιώματά τους, θα αυξηθεί η βία αλλά και η επιθετικότητα με τελικό αποδέκτη τον πολίτη της διπλανής πόρτας. Οι μάζες θα ξεσπούν αλόγιστα, καθώς η μετάλλαξη της κοινωνίας σε πιο ασταθείς και βίαιες δομές θα αυξήσει το ψυχικό έλλειμά πολλών ανθρώπων.

"Ο μεγάλος αδελφός" και η κάμερά του θα έχουν στον στόχαστρο των κάθε πολίτη, καθώς θα κριθεί απαραίτητο να είμαστε υπό παρακολούθηση ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης με τους στρατιώτες να εποπτεύουν στους δρόμους και να σπέρνουν σε άλλους την ασφάλεια ότι δεν κινδυνεύουν και σε άλλους τον πανικό ότι οδηγούμαστε σε στρατοκρατούμενη κοινωνία.

Ο Κρόνος (εξουσία) και ο Πλούτωνας (χρήμα) αναμετρώνται. Οι οικονομικά ισχυροί θα παρεισφρέουν όλο και περισσότερο  στην εξουσία, ενώ το χρήμα θα συσσωρεύεται σε μεγάλους οργανισμούς ή εταιρείες, αφήνοντας στο κατώφλι της συρρίκνωσης τις όποιες προσωπικές πρωτοβουλίες. Θα αποκτήσουν ισχύ όσοι ενσωματωθούν σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και γενικότερα, με παντιέρα τους το "η ισχύς εν τη ενώσει".
Η οικονομική κρίση δεν έχει ξεπεραστεί ενώ τα αποτελέσματά της μάλλον δεν μας είναι γνωστά ακόμη, όσο και να τα υποψιαζόμαστε. Το βέβαιο είναι ότι θα παρθούν αυστηρά μέτρα, τα οποία θα επιβαρύνουν τους πολίτες και μάλιστα τους πιο αδύναμους οικονομικά.


Αντίθεση Κρόνου - Ουρανού

Γύρω στις 15 Απριλίου 2010, η αντίθεση εκδηλώνεται και πάλι, με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία. Κρόνος και Ουρανός σχηματίζουν αντίθεση στις 28 μοίρες. Σ' αυτή τη φάση, η Σελήνη συμπίπτει με τον Κρόνο και ο Ουρανός με τον Δία, στην ισχυρή του θέση, στο ζώδιο των Ιχθύων, ενισχύοντας έτσι την πλευρά του Ουρανού. Ο Άρης θα είναι στον Λέοντα, γύρω στις δέκα μοίρες. Τόσο η Σελήνη, όσο και ο Κρόνος θα δημιουργούν τετράγωνο με τον Πλούτωνα (στις 5 μοίρες του Αιγόκερου), ενώ ο Ήλιος  με τον Ερμή θα βρίσκονται στον Ταύρο (στις 10 μοίρες του Λέοντα).


Η ολοκλήρωση του δράματος θα γίνει γύρω στις 25 Ιουλίου 2010. Στο χάρτη εκείνης της μέρας βλέπουμε τον Δία να έχει μόλις περάσει τη σύνοδό του με τον Ουρανό και τον Κρόνο, συναντώντας τον Άρη. Και τα δύο άκρα του τετραγώνου σχηματίζουν τετράγωνο και με τον Πλούτωνα. Την ίδια στιγμή, ο Κρόνος βρίσκεται στο Ζυγό, το ύψιστο σημείο του, ο Άρης αφήνει την Παρθένο για να μπει στο σημείο της πτώσης του, ενώ ο Ουρανός στον Κριό δημιουργεί σύνοδο με τον Δία στον Κριό, προκαλώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό, που θα προκαλέσει ένα πανίσχυρο ωστικό κύμα. Ταυτόχρονα ο Δίας θα είναι ανάδρομος, ενώ δεν θα υπάρχει κανένας πλανήτης σε ζώδιο του νερού. Επίσης, η Αφροδίτη θα βρίσκεται κι αυτή σε πτώση στην Παρθένο, ενώ η πανσέληνος θα γίνεται στον Υδροχόο.

Πηγή

Απο Σ.Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες μας την άποψή σου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...